Uthyrning

Behovet av Storbildsskärmar är ofta under en begränsad tid, i många fall ett par dagar återkommande varje år. Let’s Display samarbetar med många av Sveriges största evenemang där vi levererar storbild med bildproduktion i nära samarbete med arrangören. Behoven varierar och vi har samlat på oss erfarenhet under 10-års tid som vi gärna ställer till ert förfogande.

Kärnan i Let’s Displays verksamhet är stora bildskärmar med tillhörande teknisk utrustning som Mediaservrar, Playout datorer, Scalers, Kameror, Bildmixers och mycket mer. Vi bygger våra storbildsskärmar av LED-moduler. Förenklat kan vi dela upp våra LED-skärmar i två kategorier:

Mobila LED-skärmar

Våra mobila LED-skärmar finns i några olika storlekar. De fungerar lika bra utomhus som inomhus. De levereras i standard 16:9 bildformat, hd-upplösning med fristående trosställning.

Modulära LED-skärmar

Let’s Displays modulära LED-skärmar går att bygga i valfri storlek med 500mm modulstorlek. De går att dela upp i olika grupper efter önskad design.

Bildproduktion

Syftet med varje bildskärm är att visa någon bild. Det kan vara en enkel TV-sändning, Powerpoint presentation ända upp till avancerade arenaproduktioner med många kameror, mediaservrar, livedata och mycket mer.

Let’s Display har lång erfarenhet av bildproduktion och vi har genom åren skapa ett brett nätverk av professionella samarbetspartners som vi tillsammans med kan uppfylla de allra högsta förväntningar våra kunder har.

Let's Display AB

Let's Display AB Besöksadress

Lets Display


Företagsnamn: Reklamexpressen i Piteå AB
Orgnr: 556835-3980
Besöksadress, kontor & lager: Gammelstadsvägen 8, Öjebyn
Postadress: Tärnvägen 10, 943 35 Öjebyn

Copyright 2015-2020 Reklamexpressen i Piteå AB.