Uthyrning LED-Skärmar

Behovet av Storbildsskärmar är ofta under en begränsad tid, i många fall ett par dagar återkommande varje år. Let’s Display samarbetar med många av Sveriges största evenemang där vi levererar storbild med bildproduktion i nära samarbete med arrangören. Behoven varierar och vi har samlat på oss erfarenhet under 10-års tid som vi gärna ställer till ert förfogande.

Kärnan i Let’s Displays verksamhet är stora bildskärmar med tillhörande teknisk utrustning som Mediaservrar, Playout datorer, Scalers, Kameror, Bildmixers och mycket mer. Vi bygger våra storbildsskärmar av LED-moduler. Förenklat kan vi dela upp våra LED-skärmar i två kategorier:

Mobila LED-skärmar

Våra mobila LED-skärmar finns i tre olika storlekar 21m2, 11m2 och 7m2. De fungerar lika bra utomhus som inomhus. De levereras i standard 16:9 bildformat, hd-upplösning med snabb driftsättning.

Modulära LED-skärmar

Let’s Displays modulära LED-skärmar går att bygga i valfri storlek med 500mm modulstorlek. De går att dela upp i olika grupper efter önskad design.

Bildproduktion

Syftet med varje bildskärm är att visa någon bild. Det kan vara en enkel TV-sändning, Powerpoint presentation ända upp till avancerade arenaproduktioner med många kameror, mediaservrar, livedata och mycket mer.

Let’s Display har lång erfarenhet av bildproduktion och vi har genom åren skapa ett brett nätverk av professionella samarbetspartners som vi tillsammans med kan uppfylla de allra högsta förväntningar våra kunder har.

Let's Display AB

Let's Display AB Besöksadress

Lets Display


Företagsnamn: Skellefteå Scenteknik AB
Orgnr: 559197-6781
Kontor: Täktvägen 10, Umeå
Postadress: Sofiehemsvägen 71, 90738, Umeå

Johan Lidman
070-676 71 78

Copyright 2015-2022 Lets Display