Mobila LED-skärmar

Lets Displays mobila LED-skärmar är designade för att snabbt leverera storbild utomhus utan att själva konstruktionen tar onödig plats. Skärmarna visar klar och tydlig HD-bild i alla miljöer. 

Snabb driftsätting

Videoklippen nedan visar timelapse på driftsättning av våra LED-trailers. Videon visas med 5x verklig hastighet.

21m2 LED-trailer

LED-Trailer 21m2

Lets Displays största mobila LED-skärm har en bildyta som är 6000 x 3500 mm stor. Den levererar kanonbra bild i HD upplösning.

Skärmen kan roteras 360 grader och höjden kan justeras med en fjärrkontroll.

Driftsättning tar ca. 30 minuter men det är alltid bra att ha lite extra tid till godo vid planering av eventet.

Totalvikt: 3500kg.
Tjänstevikt 2500kg.

LED-Container 21m2

Lets Displays största mobila LED-skärm har en bildyta som är 6000 x 3500 mm stor. Den levererar kanonbra bild i HD upplösning.

Skärmen kan roteras 360 grader och höjden kan justeras med en fjärrkontroll.

Driftsättning tar ca. 30 minuter men det är alltid bra att ha lite extra tid till godo vid planering av eventet.

 

LED-Bil 7m2

Lets Displays Led-Bil har en bildyta som är 3500 x 2000 mm stor. Den levererar bra bild i HD upplösning.

Fungerar fint som en körande annonspelare för att stärka varumärke eller få ut budskap på ett enkelt sätt till så många som möjligt. 

Bildkälla

Alla våra mobila LED-skärmar har inbyggd Mediaserver, Bildmix och Resultattavla som är superlätt att hantera med en surfplatta eller telefon. Film som visar hur enkelt innehållet hanteras kommer inom kort.

Fler bildkällor kan lätt anslutas, som t.ex. en Powerpoint dator eller varför inte en Spelkonsoll? De kan placeras upp till 200 meter från skärmen vilket många av våra kunder uppskattar då bilden kan hanteras från t.ex. ljudets mixplats.

Bildproduktion

Syftet med varje bildskärm är att visa någon bild. Det kan vara en enkel TV-sändning, Powerpoint presentation ända upp till avancerade arenaproduktioner med många kameror, mediaservrar, livedata och mycket mer.

Let's Display har lång erfarenhet av bildproduktion och vi har genom åren skapa ett brett nätverk av professionella samarbetspartners som vi tillsammans med kan uppfylla de allra högsta förväntningar våra kunder har.

Vad behöver förberedas av hyrestagaren

Till varje mobil LED-skärm behövs följande:

  • Yta för uppställning av skärmen. Det är fördelaktigt om ytan är relativt plan och den måste vara tillgänglig med transportbil med stor släpvagn.
  • Eluttag 400V inom 20 meter från placeringen. 16A för de mindre skärmarna och 32A för de större . Samtliga storbildsskärmar drivs av vanligt 230V men effektuttaget kan vara rätt högt och därför bör de anslutas via en elcentral till 400V. Elcentral och 400V kabel ingång i samtliga hyror av Lets Displays LED-skärmar.
  • Innehåll att visa på skärmen. I många fall finns redan innehåll (ofta kallat ”Content”) färdigproducerat och en plan för hur det ska visas. Om någoting inte är helt fördigplanerat så hjälper Lets Display gärna till eller kan rekommendera någon av våra partners beroende på önskemål.

Hög ljusstyrka

För att en bildskärm skall vara synlig i dagsljus och framförallt i direkt solljus krävs extremt hög ljusstyrka. Lets Displays utomhusskärmar har en ljusstyrka på 6 000 nits vilket är ca. 20 gånger kraftigare än en vanlig TV.

  • Vanlig TV 300 nits 5% 5%
  • Samsung QLED 1000 nits 15% 15%
  • Lets Display LED-skärm 6 000 nits 100% 100%

Automatisk Justering

Om skärmen används kvällstid, inomhus eller i mörka miljöer behöver ljusstyrkan justeras. Det kan göras manuellt, via tidsstyrning eller via en ljussensor.

Inspiration från tidigare uppdrag

Lets Displays mobila LED-skärmar arbetar för det mesta i Norra Sverige men det händer att vi får nöjet att delta i Event över hela Norden. Här följer ett litet axplock ur uppdrag som Lets Display har haft nöjet att få leverera mobila LED-skärmar till. 

Northern Watercross

Fartfyllda tävlingar med Snöskotrar på vatten. Stora hopp, actionladdade närkamper i snäva kurvor där minsta misstag resulterar i att tävlingsmaskinen bokstavligen sjunker till botten. Lets Display har haft den stora äran att förstärka närvaron för publiken genom att visa startlistor, närbilder, repriser och resultatlistor på mobil LED-skärm och streaming under tävlingarna. Ta chansen att uppleva nästa event, mer info på Northern Watercross webbsida.

SM-Veckan 2016 & 2018

Under både SM-veckan 2016 i Piteå och SM-veckan 2018 i Skellefteå levererade Lets Display flertalet mobila och modulära LED-skärmar som visade direktfeed från bland annat SVT blandat med budskap från arrangörerna som t.ex. kommande tävlingar, programpunkter, vägvisning, tips m.m. Vissa skärmar placerades på populära platser som t.ex. centrala torg där tävlingarnas livesändning visades.

Share out West

På festivalen Way out West i Göteborg har fantastiskt kreativa Animal på uppdrag av Volvo anordnat Share out West. På detta roliga sätt kan fler personer besöka festivalen genom att dela armband för inträdet. För att tydligöra detaljer som t.ex. när armband släpps har Lets Display närvarat med mobil LED-skärm 3 år i rad.

Skotercross

Adrenalinfyllt med hög hastighet, höga hopp, farlig närkontakt i kurvor är skotercross en upplevelse att se. Speciellt i denna form då det sker i en Arena där publiken sitter på läktarplatser nära action med god översikt av hela banan. I denna livliga miljö är LED-skärmarna en viktig informationsspridare av framför allt startlistor och resultat men även highlights och repriser bidrar till en höjd upplevelse för publiken och de tävlande.

Stadsfestivaler

Stadsfestivaler med massor av roliga händelser, glada människor som ser på en stor blandning av underhållning får en bättre närvaro genom att t.ex. här visa närbilder från den årliga grilltävligen där publiken får se hur kockarna skickligt tillreder maten. Andra fördelar är t.ex. sångtexter i allsång, bakrundsgrafik till artister, pausinformation om kommande underhållning och mycket mycket mer.

Let's Display AB

Let's Display AB Besöksadress

Lets Display


Företagsnamn: Skellefteå Scenteknik AB
Orgnr: 559197-6781
Postadress: Strömsörgatan 19B  93134, Skellefteå

Johan Lidman
070-676 71 78

Copyright 2015-2024 Lets Display