Innehållsproduktion LED-skärmar

Syftet med varje bildskärm är att visa någon bild. Det kan vara en enkel TV-sändning, Powerpoint presentation ända upp till avancerade arenaproduktioner med många kameror, mediaservrar, livedata och mycket mer.

Let’s Display har lång erfarenhet av bildproduktion och vi har genom åren skapa ett brett nätverk av professionella samarbetspartners som vi tillsammans med kan uppfylla de allra högsta förväntningar våra kunder har.

 

Serverlösningar

Med våra serverlösningar kan vi ta in mixa ihop flera källor, ändra upplösning och redigera innehållet live. Detta gör också att vi får en sömlös övergång mellan flera källor. Vi har både servrar för live events och reklamskyltar. 

Inspiration från tidigare uppdrag

Lets Displays mobila LED-skärmar arbetar för det mesta i Norra Sverige men det händer att vi får nöjet att delta i Event över hela Norden. Här följer ett litet axplock ur uppdrag som Lets Display har haft nöjet att få leverera mobila LED-skärmar till. 

Northern Watercross

Fartfyllda tävlingar med Snöskotrar på vatten. Stora hopp, actionladdade närkamper i snäva kurvor där minsta misstag resulterar i att tävlingsmaskinen bokstavligen sjunker till botten. Lets Display har haft den stora äran att förstärka närvaron för publiken genom att visa startlistor, närbilder, repriser och resultatlistor på mobil LED-skärm och streaming under tävlingarna. Ta chansen att uppleva nästa event, mer info på Northern Watercross webbsida.

SM-Veckan 2016 & 2018

Under både SM-veckan 2016 i Piteå och SM-veckan 2018 i Skellefteå levererade Lets Display flertalet mobila och modulära LED-skärmar som visade direktfeed från bland annat SVT blandat med budskap från arrangörerna som t.ex. kommande tävlingar, programpunkter, vägvisning, tips m.m. Vissa skärmar placerades på populära platser som t.ex. centrala torg där tävlingarnas livesändning visades.

Share out West

På festivalen Way out West i Göteborg har fantastiskt kreativa Animal på uppdrag av Volvo anordnat Share out West. På detta roliga sätt kan fler personer besöka festivalen genom att dela armband för inträdet. För att tydligöra detaljer som t.ex. när armband släpps har Lets Display närvarat med mobil LED-skärm 3 år i rad.

Skotercross

Adrenalinfyllt med hög hastighet, höga hopp, farlig närkontakt i kurvor är skotercross en upplevelse att se. Speciellt i denna form då det sker i en Arena där publiken sitter på läktarplatser nära action med god översikt av hela banan. I denna livliga miljö är LED-skärmarna en viktig informationsspridare av framför allt startlistor och resultat men även highlights och repriser bidrar till en höjd upplevelse för publiken och de tävlande.

Stadsfestivaler

Stadsfestivaler med massor av roliga händelser, glada människor som ser på en stor blandning av underhållning får en bättre närvaro genom att t.ex. här visa närbilder från den årliga grilltävligen där publiken får se hur kockarna skickligt tillreder maten. Andra fördelar är t.ex. sångtexter i allsång, bakrundsgrafik till artister, pausinformation om kommande underhållning och mycket mycket mer.

Let's Display AB

Let's Display AB Besöksadress

Lets Display


Företagsnamn: Skellefteå Scenteknik AB
Orgnr: 559197-6781
Postadress: Strömsörgatan 19B  93134, Skellefteå

Johan Lidman
070-676 71 78

Copyright 2015-2024 Lets Display